Hoe Bybit de samenwerking met SATOS verdiept

TL;DR: Cryptobeurs Bybit breidt zijn partnerschap met het Nederlandse crypto-bedrijf SATOS uit en kondigt plannen aan voor het openen van een kantoor in Amsterdam. Dit om meer lokale ondersteuning en crypto-expertise aan de Nederlandse cryptogemeenschap te bieden.

Bybit, een van de top drie cryptobeurzen wereldwijd qua volume, bevestigde vandaag zijn toewijding om uitzonderlijke diensten te leveren aan de Nederlandse cryptogemeenschap door zijn samenwerking met SATOS uit te breiden, een DNB-geaccrediteerde Virtual Asset Service Provider (VASP) licentiehouder. Ondanks recente regelgevende ontwikkelingen blijft Bybit verschillende diensten aan Nederlandse gebruikers aanbieden en kondigt het plannen aan om een lokaal kantoor in Amsterdam te openen.

Toegewijd

Bybit hecht veel waarde aan vertrouwen, veiligheid en beveiliging. Dit doen ze door gebruikersactiva te beschermen, een breed scala aan handelsparen aan te bieden, samen te werken met gemeenschappen en innovatieve producten naar Nederlandse gebruikers te brengen. Het strategische partnerschap stelt Nederlandse gebruikers in staat om te blijven profiteren van:

  • Makkelijke euro stortingen en opnames: Eenvoudige wisseling tussen euro’s en cryptovaluta.
  • Uitgebreid handelsaanbod: Een gevarieerde handelsomgeving met meer dan 300 handelsparen met de populairste munten.
  • Verhoogde veiligheid: De basis van de samenwerking is het zo goed mogelijk beschermen van crypto-activa van gebruikers, versterkt door beveiliging en custody veiligheid met Fireblocks.

Amsterdam

Bybit erkent het potentieel van de gereguleerde Nederlandse markt. Met een cryptovriendelijk regelgevend klimaat en groeiende interesse in crypto-activa, wachten veelbelovende expansiemogelijkheden voor het bedrijf.

Het bedrijf is van plan de komende maanden een permanent kantoor in Amsterdam te openen. Met dit initiatief voldoet het bedrijf niet alleen aan de lokale regelgeving, maar kan het ook beter dienst verlenen aan de Nederlandse cryptogemeenschap. Deze open cultuur is altijd kenmerkend geweest voor het bedrijf, met een missie die gericht is op het consistent versterken van bouwers.

Naast het bieden van ondersteuning en expertise, zal dit kantoor ook zijn deuren openen voor alle crypto-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een co-working space. Deze samenwerkingsomgeving zal creativiteit, netwerken en kennisdeling tussen leden van de cryptogemeenschap stimuleren en de banden binnen de sector versterken.

Conclusie

De samenwerking van Bybit met de gelicentieerde VASP SATOS toont zijn toewijding om op compliant wijze diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden aan gebruikers. Ondanks recente regelgevende veranderingen, bevestigt de beurs opnieuw zijn toewijding aan de Nederlandse cryptogemeenschap door dit strategische partnerschap uit te breiden, waardoor gebruikers kunnen blijven profiteren van Bybit’s robuuste en innovatieve cryptohandelsdiensten.

Lees meer op www.prnewswire.com

Disclaimer: De inhoud van deze site mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Beleggen is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico.

google news
google news square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *