Over Ons

Sinds de oprichting op 19 december 2017, staat CryptoHow aan het begin van een boeiend avontuur binnen de wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie. Wat begon als een persoonlijke onderneming in het minen van Ethereum, is uitgegroeid tot een toegewijde bron van kennis en inzicht voor iedereen die geïnteresseerd is in de digitale valutamarkt.

Van Passie naar Platform

Onze reis begon met de fascinatie voor de potentie van blockchain en de wens om deel uit te maken van deze revolutionaire technologie. Deze passie leidde tot het opzetten van onze eigen Ethereum miner, een ervaring die niet alleen technisch inzicht bood, maar ook een diepe waardering voor de complexiteit en het potentieel van cryptocurrency mining.

Onze eerste Mining Rig voor Ethereum mining

Gedreven door onze successen en de uitdagingen die we onderweg tegenkwamen, besloten we onze kennis te delen door een gedetailleerde tutorial te schrijven over hoe je zelf een Ethereum miner kunt opzetten. Het was onze eerste stap in het delen van onze ervaringen en inzichten met de wereld.

Onze Missie

Vandaag de dag staat CryptoHow bekend als een betrouwbare bron voor alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Van diepgaande tutorials, marktanalyses, tot de laatste nieuwtjes in de blockchainwereld, we streven ernaar om onze lezers te voorzien van nauwkeurige en toegankelijke informatie.

cryptohow oude logo
Ons oude logo

Bij CryptoHow geloven we in de kracht van kennisdeling. We zijn toegewijd aan het demystificeren van de complexe wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie, zodat iedereen, van beginners tot gevorderden, de informatie en hulpmiddelen heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek met ons mee de onbegrensde mogelijkheden van de digitale valutamarkt. Welkom bij CryptoHow – jouw gids in de wereld van cryptocurrency.

google news
google news square