Algemene Voorwaarden

Welkom bij Cryptohow. Door toegang te zoeken tot de website cryptohow.info (“de Site”), erkent u en gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door, aangezien ze uw rechten en verplichtingen onder de wet bepalen.

Eigendom van Content

Alle teksten, grafieken, gebruikersinterfaces, visuele interfaces, foto’s, handelsmerken, logo’s, geluiden, muziek, kunstwerken en computercode (gezamenlijk, “Content”), inclusief maar niet beperkt tot het ontwerp, de structuur, de selectie, de coördinatie, de expressie, de “look and feel” en de indeling van dergelijke Content, opgenomen op de Site, is eigendom van, gecontroleerd door of in licentie gegeven aan Cryptohow en is beschermd door auteursrecht-, patent- en handelsmerkwetten, en diverse andere intellectuele eigendomsrechten en onrechtmatige daadsrechten.

Hergebruik van Content

Bezoekers mogen content van Cryptohow delen of hergebruiken onder de voorwaarde dat de inhoud expliciet wordt toegeschreven aan Cryptohow, inclusief een directe link naar de originele content op de Site. Het hergebruik van content voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is strikt verboden.

Attribution

Bij het delen of hergebruiken van content van Cryptohow is altijd een duidelijke bronvermelding vereist. Deze vermelding moet de naam van Cryptohow bevatten, samen met een directe link naar de originele content op de Site.

Links naar Externe Sites

Cryptohow kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door Cryptohow. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de content, het privacybeleid of de praktijken van externe sites en bieden deze links alleen aan voor uw gemak. Het gebruik van dergelijke externe sites is op eigen risico.

Disclaimers

De informatie aangeboden op Cryptohow is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige beslissingen genomen op basis van de informatie verstrekt op de Site. Beleggers dienen altijd eigen onderzoek te doen voor het maken van beleggingsbeslissingen.

Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Raadpleeg ons Privacybeleid, beschikbaar op onze website, voor informatie over hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Moderatie

Cryptohow behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving commentaren te modereren, te bewerken of te verwijderen die als ongepast, aanstootgevend of in strijd met deze algemene voorwaarden worden beschouwd.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op wijzigingen.

Contact

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via:

Door onze site te gebruiken, erkent u dat u deze algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat gebonden te zijn.

Laatste update: 2024-02-16

google news
google news square