Trump verandert van mening over Bitcoin en zegt dat hij ermee kan leven

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn houding ten opzichte van Bitcoin veranderd. In een recent interview op Fox News zei hij dat hij Bitcoin iets is waar hij mee kan leven en erkende hij de groeiende vraag en adoptie ervan.

Trump, die tijdens zijn presidentschap anti-Bitcoin was en het een oplichterij noemde, zei dat hij de dollar nog steeds de beste munt vindt, maar dat hij ook ziet dat veel mensen Bitcoin gebruiken en betalen. Hij zei ook dat er waarschijnlijk enige regulering nodig is, maar dat hij het interessant vindt om te zien hoe Bitcoin een eigen leven heeft gekregen.

Sommige mensen in de crypto-gemeenschap geloven dat Trumps recente verandering van houding ten opzichte van Bitcoin politiek gemotiveerd kan zijn om meer stemmen te trekken van de groeiende crypto-industrie. Anderen wezen er ook op dat hij gewoon doet “wat Trump het beste doet”, namelijk niet volledig toezeggen in de ene of de andere richting.

Het interview ging ook over de opkomst van de Chinese digitale munt en of de juiste manier om die te bestrijden is door middel van een gedecentraliseerd muntstelsel, zoals Bitcoin. Trump is momenteel de favoriet voor de Republikeinse nominatie voor de presidentsverkiezingen van 2024.

Disclaimer: De inhoud van deze site mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Beleggen is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico.

google news
google news square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *