Podcasts over Crypto (Cryptocasts)

Of je nu nieuw bent in de wereld van digitale valuta of al een ervaren crypto-enthousiasteling, deze podcasts bieden je diepgaande analyses, boeiende discussies, en waardevolle tips. Van de basisbeginselen van Bitcoin en Ethereum tot geavanceerde onderwerpen over blockchain-technologie, slimme contracten, en de impact van digitale valuta op onze samenleving, deze podcasts dekken het allemaal.

Hieronder een overzicht van diverse Nederlandse Crypto podcasts. Helaas zijn niet alle shows meer actief, maar hieronder kunnen jullie de meest recente aflevering beluisteren. Klik op een plaatje om direct naar de desbetreffende podcast te gaan.

Cryptocast BNR

“Cryptocast” is een toonaangevende Nederlandse podcast over cryptocurrency en blockchain, geproduceerd door BNR Nieuwsradio. De show wordt gehost door Herbert Blankesteijn, een ervaren journalist met een diepe interesse in technologie, samen met diverse wisselende co-hosts die experts zijn in de crypto- en blockchainindustrie. De podcast biedt wekelijkse updates, diepgaande interviews met vooraanstaande figuren uit de sector, en discussies over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van digitale valuta.

Cryptocoiners Podcast

De show wordt gehost door Roelf Sluman, die bekend staat om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen. Hij deelt zijn kennis en ervaringen over het handelen in cryptocurrencies, strategieën voor investeren, en biedt luisteraars praktische tips en adviezen. Met zijn passie voor de crypto-wereld en een focus op de Nederlandse gemeenschap, biedt Roelf luisteraars waardevolle inzichten en updates over de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.

Satoshi Radio

Satoshi Radio” is de podcast waar Bart Mol, Bert Slagter, en Peter Slagter hun fascinatie voor de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie delen met hun luisteraars. Deze Nederlandse podcast biedt diepgaande discussies, scherpe analyses, en het laatste nieuws op het gebied van Bitcoin, altcoins, en de bredere impact van digitale valuta op financiële systemen en de maatschappij.

Het trio, bestaande uit experts met elk hun unieke inzichten en achtergronden, verkent de complexiteit van de crypto-wereld op een toegankelijke manier. “Satoshi Radio” staat bekend om zijn boeiende conversaties met gasten uit de industrie, variërend van ondernemers en ontwikkelaars tot investeerders en analisten, waardoor luisteraars diverse inzichten krijgen op de ontwikkelingen binnen deze snel evoluerende sector.

De Crypto Podcast

“De Crypto Podcast”, gehost door Sander, is een Nederlandstalige podcast die zich richt op de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Sander, met zijn diepgaande kennis en passie voor het onderwerp, leidt luisteraars door de complexe wereld van digitale valuta, biedt inzichten in de laatste trends, en deelt zijn visie op de toekomst van crypto.

De podcast onderscheidt zich door Sanders vermogen om ingewikkelde onderwerpen op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren, waardoor het toegankelijk is voor zowel nieuwkomers als ervaren crypto-enthousiastelingen. “De Crypto Podcast” biedt luisteraars niet alleen updates over de markt, maar verkent ook de bredere implicaties van blockchain-technologie voor onze samenleving en economie.

Podcast Hup Bitcoin

“Hup Bitcoin”, een podcast gepresenteerd door Wessel en Robin, duikt in de dynamische wereld van Bitcoin en de bredere implicaties van cryptocurrency voor de maatschappij en economie. Deze Nederlandstalige podcast biedt luisteraars diepgaande analyses, het laatste nieuws, en discussies over de technologische vooruitgang en de toekomstige potentie van Bitcoin.

Wessel en Robin, beide gepassioneerd over de impact van Bitcoin, delen hun inzichten en ervaringen op een manier die zowel informatief als toegankelijk is voor een breed publiek. Van beginners die net hun eerste Bitcoin kopen tot gevorderde gebruikers die dieper in de materie willen duiken, “Hup Bitcoin” biedt waardevolle content voor iedereen.

De NFT Wereld Podcast

De “NFT Wereld” podcast, gehost door Mitchel van Duuren en Joel Pasanea, duikt in de fascinerende en snelgroeiende wereld van Non-Fungible Tokens (NFT’s). Deze Nederlandstalige podcast is een gids voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van NFT’s op kunst, entertainment, en daarbuiten. Mitchel en Joel verkennen hoe deze unieke digitale activa de manier waarop we denken over eigendom, auteursrecht, en authenticiteit in het digitale tijdperk transformeren.

De Koude Crypto oorlog

“De Koude Cryptooorlog”, een podcast van BNR en gehost door journalist Eline Ronner, bood luisteraars een diepgaande blik op de spannende en soms verborgen strijd binnen de wereld van cryptocurrencies. Deze Nederlandstalige podcast serie ontrafelde de complexe verhalen achter de schermen van de crypto-industrie, van de intense concurrentie tussen verschillende cryptomunten tot de strijd tegen cybercriminaliteit en de regulering van digitale valuta.

Crypto kwartiertje

De “Cryptokwartiertje” podcast, gehost door Kevin en Joey, bood luisteraars een unieke blik in de wereld van cryptocurrencies en blockchain. Met zijn korte, maar informatieve afleveringen van slechts 15 minuten, was deze Nederlandse podcast perfect voor wie snel op de hoogte gebracht wilde worden van de laatste nieuwtjes, trends, en ontwikkelingen binnen de crypto-industrie.

Kevin en Joey deelden hun inzichten en analyses op een toegankelijke wijze, waardoor de podcast zowel voor beginners als voor ervaren crypto-enthousiastelingen interessant was. Ondanks dat de laatste aflevering in 2022 werd uitgezonden en het lijkt dat de podcast niet meer actief is, blijven de beschikbare afleveringen een waardevolle bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdiepen van hun kennis over digitale valuta.

Cryptotrein podcast

De “CryptoTrein” podcast was een boeiende Nederlandse podcast die luisteraars meenam op een ontdekkingsreis door de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie. Met een diversiteit aan hosts door de jaren heen, bood de podcast een breed scala aan perspectieven en inzichten, waardoor het een rijke bron van informatie werd voor iedereen geïnteresseerd in de crypto-sector. De laatste aflevering was in januari 2022 en kan je hieronder beluisteren.

google news
google news square