Altrady

Altrady is een crypto-handelsplatform dat een geavanceerde handelsomgeving biedt samen met verschillende bothandelsmogelijkheden. Gelanceerd in 2017 door Benoist Classen, heeft Altrady momenteel een team van 9 medewerkers die zich richten op het bieden van handelaren krachtige tools om hun strategieën uit te voeren.

Handelsomgeving en ordertypes

De kern van Altrady is de robuuste handelsomgeving, die een breed scala aan geavanceerde ordertypes ondersteunt. Handelaren kunnen limietorders plaatsen met extra opties zoals stop-loss, take-profit, trailing take-profit en trailing stop-loss. Het platform biedt ook de mogelijkheid om orders te laten verlopen en orders automatisch te sluiten op basis van tijd.

Een van de uitblinkers van Altrady’s handelsomgeving is de mogelijkheid om leverage per order in te stellen. Handelaren kunnen kiezen tussen crossed en geïsoleerde leverage, waardoor ze flexibiliteit hebben in risicobeheer. Bovendien ondersteunt het platform ladderorders, waardoor gebruikers tot 10 orders tegelijkertijd kunnen plaatsen.

Deze verschijnen vervolgens in de grafiek:

altrady tp sl op grafiek instellen
Orders kan je ook verschuiven op de grafiek, om de prijs aan te passen

Risicobeheer

Altrady scoort goed op het gebied van risicobeheer en stelt handelaren in staat een specifiek percentage van hun portefeuille per order te riskeren.

account equity als risicobeheer

Deze functie is vooral nuttig om potentiële verliezen te beheersen en trades af te stemmen op individuele risicobereidheid.

Bovendien heeft het platform een break-even-beschermingsmechanisme voor stop-losses, waarbij de stop-loss automatisch naar de gemiddelde inlegprijs wordt verplaatst zodra het eerste take-profit-niveau is bereikt, waardoor eventuele winsten worden veiliggesteld.

Ondersteunde exchanges

Altrady ondersteunt meerdere exchanges voor zowel futures- als spothandel. Voor futureshandel integreert het platform momenteel met:

  • Binance
  • KuCoin
  • ByBit

Spothandel is beschikbaar op:

Bothandelopties

Naast de geavanceerde handelsomgeving biedt Altrady verschillende bothandelopties aan die passen bij verschillende handelsstijlen en -voorkeuren.

Het platform heeft een signaalbotfunctie waarmee handelaren signalen kunnen volgen van aanbieders zoals Crypto Base Scanner en The Better Traders, of hun eigen aangepaste signalen kunnen implementeren.

Signals kiezen op Altrady - Crypto Base Scanner of The Better Traders
Signals kiezen – Crypto Base Scanner of The Better Traders

Daarnaast biedt Altrady een gridbotfunctie voor het creëren van een reeks koop- en verkoopniveaus.

Portefeuillebeheer

De portefeuillepagina van Altrady geeft een overzicht van alle gekoppelde accounts, waardoor gebruikers hun posities en prestaties naadloos kunnen bewaken op meerdere exchanges.

Prijzen

Altrady biedt drie prijsplannen aan om aan verschillende handelswensen te voldoen:

  • Basisplan: €24,95 per maand, inclusief 2 bots
  • Essentieel plan: €44,95 per maand, inclusief 5 bots en toegang tot Crypto Base Scanner
  • Premiumplan: €79,95 per maand, inclusief 25 bots

Voor- en nadelen

Een van de grootste voordelen van Altrady is de geavanceerde handelsomgeving, die een breed scala aan ordertypes en risicobeheersopties biedt.

De mogelijkheid om risico te beheren op basis van portefeuille-percentage en de break-even-bescherming voor stop-losses zijn bijzonder waardevolle functies.

Daarnaast geeft de ondersteuning van het platform voor meerdere exchanges en bothandelopties handelaren met diverse strategieën veel flexibiliteit.

Als laatste willen wij nog complimenten geven aan het support team. Er werd super snel gereageerd op vragen.

Nadelen

Een mogelijk nadeel voor sommige gebruikers is echter de beperkte ondersteuning voor futureshandel-exchanges. Hoewel Altrady integreert met Binance, KuCoin en ByBit, zouden gebruikers in Nederland mogelijk de toevoeging van exchanges als Kraken voor futureshandel op prijs stellen.

Een anders nadeel vinden wij het aanmaken van bots. Er zijn veel velden die je handmatig moet invullen. Je zou verwachten dat als zijn met meerdere signal providers aankomen, dat ze al een gedeelte voor je kunnen invullen. Wij hebben deze bot feature verder niet getest, dus het is lastig te zeggen of deze goed presteert. Laat het ons weten als jij hem wel gebruikt.

Over het geheel genomen presenteert Altrady zich als een compleet crypto-handelsplatform met een uitgebreid functie-aanbod voor geavanceerde handelaren die op zoek zijn naar een krachtige handelsomgeving en flexibele bothandelopties.

Disclaimer: De inhoud van deze site mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies. Beleggen is speculatief. Bij beleggen loopt uw kapitaal risico.

google news
google news square