Genesis Mining werd opgericht in 2013 en is een van de oudste Bitcoin bedrijven. Het is zeker een van de bekendste bedrijven als het gaat om cloud mining. Genesis heeft in IJsland zijn mining apparatuur staan, zoals blijkt uit deze video:

Tip: Maak nu een account aan bij Genesis Mining en krijg 3% korting.

Inhoudsopgave

Hoe werkt Genesis Mining?

Het idee van cloud mining is heel eenvoudig. In plaats van duizenden dollars te spenderen aan Bitcoin mining hardware, kunt u iemand betalen om hun hardware te leasen en de winst voor uzelf te houden. Het bedrijf dat de miners huurt, zorgt voor het onderhoud en alle moeite om ze op te zetten.

U moet echter wel een vergoeding betalen voor hun service.

Er zijn verschillende contracten beschikbaar bij Genesis Mining, zo ook een contract wat nooit afloopt. Hier zijn echter wel bepaalde regels aan verbonden:

In het geval dat een contract onrendabel wordt (d. w. z. dat de uitbetaling de onderhoudskosten niet kan dekken), zal de resulterende dagelijkse uitbetaling nul zijn. Daarna zal het contract 60 dagen blijven lopen. Dit betekent dat wij de onderhoudskosten verzorgen in de hoop dat uw contract weer winstgevend wordt. Dit kan gebeuren als de problemen met het netwerk afnemen en/of de Bitcoinprijs stijgt. Als het contract in deze periode niet weer winstgevend wordt, zal het worden beëindigd omdat de mining machines gebruik maken van middelen (elektriciteit, koeling, hosting, onderhoud, enz.) die niet kunnen worden betaald met de gegenereerde uitbetalingen.

Kosten

Voor de beginnende cloud miner kunt u beginnen met een Bitcoin mining contract van 100 GH/s (Gold) lifetime die u $19 kost. Het zal u helpen begrijpen hoe cloud mining werkt en wat de winstgevendheid kan zijn.

Als dat klein blijkt te zijn kunt u proberen de 2.000 GH/s (Platinum) lifetime Bitcoin mining contract en dit kost u $340.

De derde en grootste is de 10.000 GH/s (Diamond) lifetime Bitcoin mining contract die u $1.600 zal kosten.

Conclusie

Het bedrijf lijkt legitiem, maar ik betwijfel of het een goede investering is. Het lijkt mij veel beter als je met je geld Bitcoins koopt in plaats van het te gebruiken voor cloud mining contracten. Als de prijs van Bitcoin zou stijgen – zou je meer geld verdienen, en als het zou dalen, zou je minder verliezen.

Het enige dat me echter echt stoorde, is dat Genesis Mining niet veel informatie lijkt te delen over mijn prestaties op het gebied van mining. Ik zou aanvullende informatie willen hebben van Genesis Mining zelf:

  • Cloud mining calculators
  • Service kosten
  • Welke blokken werden gewonnen en hoeveel er werd er verdiend op elk blok (inclusief mining fees)

Men zou kunnen vermoeden dat deze stukjes informatie niet worden aangeleverd om de twijfelachtige winstgevendheid van cloud mining ondoorzichtig te houden. Als u in Genesis Mining investeert, verzoek ik u om contact op te nemen en hierover antwoorden te krijgen (ze beantwoorden snel vanuit mijn ervaring).

Genesis Mining

8.7

Beoordeling

8.7/10

Voordelen

  • Online mining, zonder onderhoudskosten
  • Eenmalige investering
  • Betrouwbaar bedrijf

Nadelen

  • Alleen Bitcoin, Dash, Litecoin Dogecoin of credit card om contracten te kopen
  • Ontransparant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.