Plus500

Plus500

Voor handelaren met een beperkte hoeveelheid crypto-reserve, is er de optie van margin trading om een hefboomwerking aan de investering toe te voegen. Dit verhoogt in feite het geïnvesteerde bedrag zonder dat het nodig is de middelen daadwerkelijk in bezit te hebben. Het is belangrijk om te vermelden dat margin trading niet voor iedereen aanbevolen is en een zeer hoog risico met zich meebrengt. De verhoogde hefboomwerking kan positieve en negatieve resultaten opleveren. Plus500 is een CFD dienst.

Uw kapitaal loopt risico

screenshot plus500
Een screenshot van Plus500

Een van de toonaangevende platforms, Plus500 biedt twee accountopties, bestaande uit een demorekening, die geen tijdslimiet kent en gratis kan worden geopend, en een live account die een aanbetaling van minimaal 100 euro vereist. De hefboomwerking bedraagt maximaal 1:300, maximaal 1:5 voor cryptocurrencies.

Er kan betaald worden via Creditcard, PayPal, overboeking en Skrill.

Het is verstandig om eerst een test te doen met een demo account.

Conclusie

Plus500 is een wereldwijd bekende CFD handelsonderneming. Op het gebied van crypto margin trading bieden ze Bitcoin en alle grote altmunten voor margin trading (zoals Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash en meer). Het grootste voordeel ligt in het feit dat ze volledig gereguleerd zijn, met 24-7 ondersteuning en verplichtingen voor hun miljoenen klanten. Op dit moment kan je nog geen bitcoins storten, maar je kan wel meedoen en direct beginnen met margin trading door te betalen met Creditcard, PayPal, overboeking, en MoneyBookers. Margin leverage kan ingesteld worden tot maximaal 1:300 (max 1:5 voor cryptocurrencies), en er kan een gratis demo rekening geopend kan worden voor onbeperkte tijd.

Plus500

Plus500
8.6

Beoordeling

8.6 /10

Voordelen

  • Gratis (zonder tijdslimiet) demoversie
  • Meer dan 155.000 actieve klanten
  • Ondersteuning voor veel platformen (incl. Android en iOS)
  • Geen negatief saldo - je kan niet meer verliezen dan het geld dat je op je rekening hebt staan.

Nadelen

  • Hefboomwerking zorgt voor extra risico's
  • Handel in CFD's, je bezit zelf geen cryptocurrencies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *